Harmi, että H&M:llä on todella huono valikoima tuolla nettikaupan puolella, ja Jkl:ään ei viitsi lähteä, kun on liike keskellä kaupunkia niin, että ikinä ei meinaa parkkipaikkaa löytää, ja jos löytääkin, niin jostain kaukaa. Ideaparkin tyylistä ISOA ostoskeskusta, jossa mahdollisimman moni pulju samassa, odotellessa, pitääpi tyytyä nettikaupan valikoimiin. Sieltä tuleekin sitten tilailtua ahkerasti->hinta-laatusuhde lastenvaatteissa hyvä; monet vaatteet saapi pestä 60:ssä:)

H&M:ltä tulikin loppuviikosta taas iso paketillinen vaatetta; pääosin poitsulle, mutta itsellenikin sentään jotakin. eli itselleni tuli hyviksi todettuja trikoocapreja (monetkohan mulla noita jo onkaan?!), hihattomia paitoja/toppeja taas muutama (oli sitten materiaali muuttunut aikaisemmista paksummaksi & karheammaksi:/ ), sekä onnistuin löytämään pitkiä trikoohousujakin kokoa xl, ja yllätyksekseni ne jopa mahtuivat!!! Mulla siis housukoko n. 3xl/54/56...

Ja tässäpäs sitten osa pojan vaatteista:

Tämä oli ehdoton lemppari, eli tämän poika olis halunnu päälleen jo heti, mutta äiti-ilkimys ei anna ennenkuin joka vaate on käyttöönottopesty & silitetty. Elikkäpäs lyhythihainen iloisen keltainen veikeä Paavo Pesusieni -paita:) Näitä pitänee tilailla enskesäksikin isompaa kokoa, jos vaan vielä sattuupi olemaan. Ja syksyn kuvastossa näkyi olevan samaa paitaa pitkähihaisenakin :P
1653593.jpg


Mikki Hiiri on koko perheen rakastama heppu, jotenkas pitihän sitten Mikki -paitakin saada kesäksi:) Musta paita siis H&M:n, ja samassa kuvassa oleva sininen Mikki-Plutopaita on Lindexiltä.

1653594.jpg

Retrohtavan oloinen collegetakki, ruskeaa taas, kuinkas ollakkaan;D

1653595.jpg

Pikkumiestä kovasti stressasi se, ettei ole pikkuhousuja tarpeeksi, ja harvasepv muistutellut, että äitin pitäisi niitä ostaa, jotenkas tilasin sitten pahimpaan housupulaan muutamat viidakon eläimillä varustettuna, näistä ei kuvaa.