Siis VAATTEET! Rakastan vaatteita! On ihanaa löytää itselleen kauniita & sopivia vaatteita (tällä koolla hankalaa!), ja jos löydän läheiselleni jonkun vaatteen, joka saa hänet hyvälle tuulelle, tulen hyvälle tuulelle itsekkin:) Olisi vaan paljon helpompaa osteskella/tehdä löytöjä, jos asuisi kehäkolmosen sisäpuolelle-> täältä tuppukylästä ei löydä mitään, eikä Jyväskylän tarjontaakaan voi kehua. Sitäpaitsi kynnys lähteä n. 60km:n päähän on iso, varsinkin talvisin ei oikein nappaa, kun matkoihin meneepi pahimmalla kelillä n. 2h:/  Useimmiten teenkin ostokseni netin kautta->KIITOS kaikille ihanille nettikauppojen pitäjille, ilman teitä, meitin perhe kulkisi jätesäkissä.

Sellainen toivomus, että tulisi lastenvaatteita myyville nettikaupoille isommillekkin lapsille tarkoitettuja vaatteita, useimmat keskittyy vaan vauvakokoihin:(

Kotona on lähestulkoon sama, että mitä päällä on, kunhan on jotain (jos mies tuosta tuota kotilookkiaan vielä niukentaa, niin on sitten munasillaan ;D ), trikoovaatepuolta tuleepi suosittua, kun on mukavaa, että vaatteet on semmoiset, että tuntuu, kuin ei olisi vaatteita päällä ollenkaan.

Ihmistenilmoille lähtiessä pitääkin sitten katsoa, ettei lähde ihan missä tahansa rytkyissä-> raskaana ollessani aamulla Lidlin oven takana jonottaessani katselin niitä ihmisiä, ja ajattelin, että voi jessus sentään, kyllä suomalaiset sitten ei kyllä yhtään ajattele, että mites pukeutuu... Siihen tuli sitten äiti lapsensa kanssa->siinä vaiheessa päätin, että vaikka minusta on äiti tulossa, niin en kyllä IKINÄ ryhdy tuolle linjalle-> eli tuulipuku & takaremmittömät sandaalit paljaissa jaloissa, UGH!
Eli useimmille käy niin, että sitä sitten ei enää välitä yhtään, että miltä näyttää, kun on tullut äidiksi. Melkeinpä voisi jakaa neuvolassa muiden turhien opusten lisäksi lehtisen, jossa muistutetaan, että "muista käydä ostamassa tuulipuku ennen synnärille menoa!"...

Vaan, enpä minä sitten kuitenkaan osteskele mitään merkkivaatteita (mitä noi sitten oikeastaan onkaan, joka vaatteellahan on merkki...), eli lempparikauppa lastenvaatteissa on H&M, ja omia vaatteita tuleepi osteskeltua pääosin Lindexiltä. Toisellepuoliskolle vaatteiden löytyminen onkin sitten jo se stressiä aiheuttava juttu ->kaljamahalla on kokoa niin paljon, että siinä ei 2äxxää, eikä kolmekkaan riitä.

Kyllä meinaa olla melkoista kädenvääntöä tuon ukontekeleen kanssa tuon vaatetuksen/ulkonäön suhteen! Huhhuijjaa! En ymmärrä, että miten jollakulla voi olla luontaisena haluna näyttää Röllipeikolta?!

Tärkeitä asioita on siis, että vaatteet on mukavia päällä, ehjiä & puhtaita. Lastenvaatteissa käytännöllisyys on plussaa->ei nappeja housuissa & takissa vetskarikiinnitys jne. Lastenvaatteissa iloiset/käyttäjälleen mieluiset kuvat pop:)

Nyt on ruskea kausi meneillään (ruskea sopii tosi hyvin itselleni & pojalle:) ), sekä olen aivan hurahtanut uusretroihin! Jo aikaisemminkin olen keräillyt kaikenlaista retrotavaraa- & kampetta, mutta nyt vasta nautinkin, kun on paljon ihanuuksia tanskanmaalta -murinaa vaan huonosta valikoimasta Suomessa:(