Tämä se onkin lempiaiheeni; kaikenlainen näpertäminen/tuunaaminen:) Nyt ei juurikaan vaan ole tullut tehtyä mitään, ei näet tästä pienestä mökkeröstä löydy mulle edes pientä nurkkaa, jossa saisin näpertää, saatikka, että olisi haaveilemani puutyöverstas, byääh! Eli ts. talvella kaikenlainen puuhailu on vähäisempää, kesällä sitten pihalla voipi jotakin tehdäkkin.

Tässä on ennenkaikkea mukavinta se hyvänolontunne, kun näkee valmiin tuotoksensa/tuntee saaneensa aikaiseksi jotain. Itsetehden lisäksi saa omannäköistänsä, ei tarvitse tyytyä kauppojen tusinatavaraan, jota löytyy jokaiselta.

Aloitan tämän osion tuolla itseideoimallani keittiövälinetelineellä, joka samalla lukuisia sähkökatkoja (meillä noita tuleepi paljon, varsinkin talvisin) ajatellen toimii valona/kynttilätelineenä. On kyllä paras päähänpisto pitkään aikaan ( ja tämäkin tuli tehtyä viime kesänä...), ja suoranaisesti rakastan tuota!:) Iltaisin saatan sytyttää tuonne kynttilät, ja vaan hölmönä tuijotella kaunista telinettä valoineen:) Höperö minä... Vaan, siis oikeasti, toi on kyllä osoittautunut TODELLA käteväksi->saa kätevästi esim. siivilän napattua tuosta, ja meillä säilytellään tuolla päällä leivät, murot & banaanit, jotka kakarat (karvaiset siis mukaanlukien) yhteistuumin pistelisivät poskeensa, jos olisivat alempana. Ja tuo valaisutehokin tuli moneen otteeseen viime talvena todettua hyväksi, että yhtä hyviä ideoita odotellessa... Niin, toinenhan tuommoinen olisi tehtävä vielä tuohon leivontapöydän päällekkin, pitää vain laittaa korkeammalle, jottei lyö päätänsä siihen,jotenkas siihen ei sitten tulekkaan tulipalovaaran takia kynttilöitä. Tuosta pitääpi vielä vaihtaa nuo kynttiläkuppeina toimivat juomalasit toisenlaisiin, ovat kuperat pohjaltaan, jotenkas ei hyvä:(

Kuvissa näkyy myöskin noita rakastamiani vanhoja keittiövälineitä, jotka suurinosa ovatkin ihan käytössä, eivät vain killu koristeena:) Lisäksi sydämiä pitää olla joka paikassa, jotenkas tuunailin nuo verholaudatkin enemmän itseni näköisiksi, ne luultavimmin tulevat vaihtumaan joskus hyllyllisiin versioihin, kunhan vain sellaiset teen:)

1653656.jpg




1653659.jpg