maanantai, 23. kesäkuu 2008
PEKONISALAATTIA SPAGHETIN JÄMISTÄ
Ensin silpuin spaghetit & pekonit pieniksi, ja pekonit paistumaan rapeiksi pannulle. Pekoni tuoksuu sitten kyllä tosi hyvälle; ja mulla tulee siitä tuoksusta mieleen eräs hirsinen tienvarsikirkko, jossa lapsena kävin-> siellä, kun tuoksui savu/terva.
Koska halusin saada hieman mehevyyttä salaattiin, ettei tartu kitalakeen kiinni, niin tein pikamajoneesin vaikken majoneesista juuri välitäkkään-> 2 keltuaista, sitruunamehua hieman, öljyä & grillausmaustetta. Tuon sitten kippasin salaatin joukkoon, kunhan olin ensin pilkonnut sinne 1omenan, 0,5 punaista paprikaa, 1tomaatin, 0,5 tuorekurkkua sekä sipulia, joka käväisi pikaisesti pannun kautta.
Hyvää oli:) On taas näitä, jotka maistuu sitä paremmalle, mitä kauemmin ovat olleet jääkaapissa.
Kommentit