Lauantaina oli toisenpuoliskon kokkausvuoro pitkästä aikaa ->kysyi pojalta, että mitäs syödään, ni poitsu vastas, että spaghettia... Toisinsanoen on jo oppinut sen, että silloin harvoin, ku isänsä tekee ruokaa, niin menuu on yksinkertaisen sama joka kerta: spaghettia & jauhelihakastiketta. No, spaghettia sitten jäi, ja halusin sen hyödyntää jotenkin eilisessä ruoassa->tein siitä sitten salaattia, johon tuli pekonia:P

Ensin silpuin spaghetit & pekonit pieniksi, ja pekonit paistumaan rapeiksi pannulle. Pekoni tuoksuu sitten kyllä tosi hyvälle; ja mulla tulee siitä tuoksusta mieleen eräs hirsinen tienvarsikirkko, jossa lapsena kävin-> siellä, kun tuoksui savu/terva.

Koska halusin saada hieman mehevyyttä salaattiin, ettei tartu kitalakeen kiinni, niin tein pikamajoneesin vaikken majoneesista juuri välitäkkään-> 2 keltuaista, sitruunamehua hieman, öljyä & grillausmaustetta. Tuon sitten kippasin salaatin joukkoon, kunhan olin ensin pilkonnut sinne 1omenan, 0,5 punaista paprikaa, 1tomaatin, 0,5 tuorekurkkua sekä sipulia, joka käväisi pikaisesti pannun kautta.

Hyvää oli:) On taas näitä, jotka maistuu sitä paremmalle, mitä kauemmin ovat olleet jääkaapissa.


1669992.jpg