Kävin viime viikolla pikaisesti piipahtamassa pitkästä aikaa (enpä ole moneen kuukauteen ollutkaan:( ) Palokassa, ja ennätin käväistä Lindexillä & KappAhlissa. Lährin mekkoja/hamosia kattelemaan, kun tuli toivomus, että käyttäisin hameita:) Alevaatetta oli vasta jokunen hassu vaatekappale -30%, jotenkas mukaan lähti pääasiassa normihintaisia vaatteita.

KappAhlista löysin itselleni pitkän yöpaidan kokoa 56; tuo ihanasti mieleen 50-luvun pikkupikku palloineen:) Tämä oli jopa sopiva(!!), ja todella mukavan tuntuinen päällä->tullut nyt Jussina pidettyä mekkona, kotimekoksi ostinkin. 19,95€.

1653607.jpg

1653608.jpg

Samasta tangosta löytyi toinenkin yöpaita/paituli. Tälaista kattelin jo Huutiksessakin, vaan hyvä etten ostanut sieltä, sillä myynnissä kalliimmalla, ja vieläpäs 6,10€ postareita (liikaa, tuleepi tavallisena kirjeenä) päälle. Myönnettäköön, että tosi ruma, varsinkin toi hailakka väri ei ole yhtään mun näköinen, mutta kyllä tämä asiansa hoitaa kylpymekkona->olen kaivannut siis itselleni just tuommoista ohutta & väljää paitulia jota saapi pitää sen jälkeen, kun on tullut pesulta/saunasta, kylpytakit, kun on liian karheita & kuumia. 12,95€.

1653610.jpg

Lindeiltä onnistuin löytämään itselleni 30% alella mustat trikoocaprit kokoa xxl. Jos olisi ollut useammat, niin olisin ostanut, vaan oli vain noi yhdet tota kokoa:( Tosi mukavat päällä, ovat niitä vaatteita, jotka käytän puhki. Hinta 14,95e -30%.

1653606.jpg

Sitten vielä farkkucaprit, jotka osoittautuivatkin sitten turhan nafteiksi. 29,95€.

1653612.jpg

Olipahan taas lastenvaatteista kaikista kivoista isot koot loppu:( Vaan, jotain sentään kuitenkin löysin.

Ihana, ihana uusretro autopyjama. Tällaisia oli sinisiäkin, mutta ei tätä isointa kokoa enää jäljellä, jotenkas piti tyytyä vaan tähän yhteen. 14,95€.

1653601.jpg

Uusretroa myöskin ruskea norsupaita, näitä tulikin ostettua enskesääkin ajatellen, vaan vähän pelkään, etteivät mene enää, kun nää Lindexin uusretrot tuntuupi järjestään olemaan pientä kokoa-> suosittelen siis ostamaan 1 koon isomman mitä normaalisti. Samaa ruskeaa löytyypi jo entuudestaan meillä olevasta autopaidasta:) Tämän kaveriksi pitäis löytää joku pitkähihainen trikoopaita, jonka sais kylmemmällä laittaa alle. 7,95€.

1653598.jpg

KappAhlin lasten pikkarit on ehdottomasti parhaimman mallisia, mitä olen löytänyt, ja olivatpa vielä aikaisemmin paremman laatuisiakin, eli sai pestä 60:ssä, vaan eipä enää näköjään:( Sattuipa olemaan pääkallojen lisäksi tarjolla kilpa-autokuosilla olevia, jotenkas otin sitten 1paketin nykyistä kokoa & ainoat löytämäni 2pkt seuraavaa kokoakin jo odottelemaan:) 6,95€ /pkt.

1653609.jpg

KappAhlista löytyi peräti 1kpl alennettuja isomman koon paitoja, jotenkas sen sitten ostin. KappAhlissa yleensä niin onneton tarjonta muutenkin lastenvaatteissa, ja sitten vielä paidoissa ainakin pitää ottaa normaalia isompaa kokoa, ettei tuolta juurikaan mitään ostettavaa löydy. 6,95€.

Tähtitrikoot Lindexiltä, vaan valitettavasti liian pienet:( 6,95€.

1653604.jpg

Lisäksi ostin äidilleni mustat trikoot sekä vielä jotain muutakin, jonka saapi sitten vasta nimpparinaan:)


Pitäis yrittää päästä ihan ajan kanssa käymään Jkl:ssä, on aina niin, että olen viimeinen kaupassa, kun menen aina niin myöhään, eikä ehdi tonkia kunnolla & sovitella vaatteita.